Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 91 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- MED BARNET, LEKEN OG MILJØET I FOKUS

Askeladden Steinerbarnehage ligger idyllisk til på Klokkarstua i Asker Kommune. Vi har et tett samarbeid med vår nabo Steinerskolen i Hurum, og 1. klasse er lokalisert i barnehagen vår. 

Vi satser på: Barnas kreativitet og frie lek - Sunt og godt kosthold - Gode rytmer som bærer oss gjennom dagen, uken og året - Naturopplevelser - Kulturformidling gjennom eventyr og sang - miljøvennlig hverdag

Vi har tre avdelinger, 2 for store barn og en for småbarn; Blåbær, Solbær og Bjørnebær.

Åpningstidene er 07.00-17.00 hver dag. Stengt i romjul, påskeuka og 4 uker på sommeren. 

Vi holder til i et fantastisk bygg som er lyst, romslig og med gode, varme farger. Bygget er helt miljøvennlig og et godt sted for barn og voksne å være i. Arkitekt er Bård Hoff. Utearealet er stort med masse boltringsplass, gressplener og en skog!

 

Hos oss får barna en trygg start på livet! 

 

Se mer på Barnehagefakta.no (oppdateres i februar hvert år): https://www.barnehagefakta.no/barnehage/1016648/stiftelsen-askeladden-steinerbarnehage 

Copyright

Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 91 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Opphavsrett © Askeladden Steinerbarnehage 2016. Alle rettigheter reservert.

Design og utvikling: Dos Puntos Design