Da er barnehageåret godt i gang her i Askeladden Steinerbarnehage, og vi ønsker hjertelig velkommen til alle nye barn, foreldre og ansatte!

Det er tilvenning på alle avdelinger, vi tar oss god tid til å bli kjent med hverandre og bli trygge på hverandre. Det hjelper at både naturen og kjøkkenhagen byr på smaklige opplevelser vi kan samles om; søte blåbær og bringebær i skogen, små gulrøtter fulle av jord, eller smaklige sukkererter!

Mandag 21. august har 1.klasse sin første skoledag, med høytidelig seremoni i Hagestuen - og etter det regner vi med at alle barna er på plass og barnehageåret kan gå i gang for fullt! Vi gleder oss!