Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 80 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mai i barnehagen

Nå spirer og gror det for alvor ute i naturen! Det blir grønnere og grønner for hver dag. Kjøkkenhagen planlegges og forberedes for såing og planting. Barna øver sanger til 17. mai og maifest og sommerfest. De er ute nesten hele dagen, det klatres, hoppes, danses... Vi kjenner alle at det kribler i kroppene og at det går mot lysere dager!

Datoer fremover:

• Torsdag og fredag 2. og 3. mai: Barnehagen er stengt fordi alle ansatte drar på Barnehagestevnet på Kongsberg
  • Fredag 10. mai: Inneklemt dag. Barnehagen er åpen, men det er fridag for 1.klassingene våre
  • Fredag 17. mai: feiring av nasjonaldagen. 1. klassingene våre bærer fane i toget på Klokkkarstua
  • Lødrga 25. mai kl.9-14.00: Dugnad og maifest i barnehagen.

maifest 4