Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 91 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Det er Mikaelstid i barnehagen! 

På storbarnsavdelingene får barna høre om Ridder Georg som kjemper mot Dragen og redder Prinsessen, både i eventyrstunden og i ringleken. det handler om kampen mot det onde, og om å tørre å stå i seg selv - og fronte det du frykter mest. 

29. september er det Mikkelsmess. Fredagen før blir barna invitert til Kongens Slott, der de blir slått til Mikaelsriddere. Det er en høytidelig seremoni, etterfulgt av lunsj med dragesuppe og sverdbrød på menyen. 

 

En annen drage som vi må kjempe mot alle sammen i denne tiden, er LUSA. Bare når vi står sammen, kan vi klare å bekjempe den! 

 

Uke 40 er høstferie for noen. Det blir litt annerledes dager i barnehagen også, med færre voksne og barn på avdelingene. Noen avdelinger slår seg sammen på morgenen eller ettermiddagen, så vær forberedt på at leveringen eller hentingen kan bli på en annen avdeling. 

 

Vi minner om at barnehagen er stengt 27.oktober, både for barnehagebarn og 1.klassinger. Barnehagen har plandag den dagen, og 1. klasselærer er på Lærerstevne.  

 

 

Copyright

Askeladden Steinerbarnehage | Tlf. 32 79 21 91 | askeladden@steinerbarnehage.no

Opphavsrett © Askeladden Steinerbarnehage 2016. Alle rettigheter reservert.

Design og utvikling: Dos Puntos Design