Askeladden Steinerbarnehage holder til på Holtebrekk, mellom Klokkarstua og Sætre i Hurum Kommune.

Vi har fem avdelinger, tre for barn fra 3 til 7 år (1.klasse er i barnehagen) og to for barn fra 1 til 3 år. Den ene er en familiebarnehage som holder til i et privathus rett ved siden av barnehagebygningen.

Åpningstidene er 07.30-16.30 hver dag. Fra august 2017 vil vi det være mulighet for litt tidligere levering om morgenen, hvis det er behov for det. Ta kontakt med styrer Astrid Sund for nærmere informasjon om dette.

Ivaretakelse av barnets fantasi og lek - Eventyr, sanger, rim og regler - Gode og ekte sanseopplevelser - Sunn og god ernæring - Bruke vår vakre natur - En god rytme som bærer oss gjennom dagen, uken og året - Et etterligningsverdig miljø.

Vi voksne har et arbeid å gjøre som i ethvert hjem. Barna får være med i det som skjer enten vi lager mat, baker brød, vasker opp, tørker støv, syr, snekrer eller reparerer ting. Vi har en hverdag sammen der barna lærer livet å kjenne gjennom etterligning av gode forbilder.

Vi holder til i et fantastisk bygg som er lyst, romslig og med gode, varme farger. Bygget er helt miljøvennlig og et godt sted for barn og voksne å være i. Arkitekt er Bård Hoff. Utearealet er stort med masse boltringsplass, gressplener og en skog!

Hos oss får barneverdenen lov til å være i fred!

Nysgjerrig?

Kom på besøk!!!